Fantasie

Welkom bij de GELUK blog van deze week! Let goed op, want soms zijn de dingen wat anders dan hoe het aanvankelijk leek!

Het zal deze week namelijk gaan over het vermogen van je denken dat nog voorbij de voorstelling gaat. De wonderlijke wereld van oneindige mogelijkheden wordt hierin ontsloten, en dat wat je niet verwacht had wordt hier werkelijkheid, want het is de ongebreidelde fantasie die met je praat.

De fantasie als domein van grenzeloos kunnen worden. De vervaging van verboden en de opheldering van nieuwe ideeënhorden. Een veelvoud aan verschijningen en een niet aflatende creatieslang. Zelfs ooit met duistere dimensies, maar toch ook altijd weer die onverwachte schoonheid, dus wees niet bang.

De fantasie laat je namelijk bevrijden van de dwang van alledag. In dit domein van al het mogelijke ligt immers alles besloten wat in principe kan en mag. Want misschien is het nog niet de tijd of heb je de juiste vorm voor verwerkelijking nog niet gevonden. Maar het verwijlen in deze dimensies geeft je wel al het profijt van de ontdekking, van iets werkelijk nieuws ontsluiten dat nog niet eerder naar deze wereld was gezonden.

En zo brengt de fantasie je nader tot het wonder van de wereld dat eigen scheppingskracht heet. Dus wanneer jij hier optimaal gebruik van leert te maken, dan komt het je geluk zeker ten goede, nog sneller dan wie dan ook weet.

Dat de fantasie de bron van het nieuwe, het mooie, het schone en ongewone is, dat is nu inzichtelijk gemaakt. En daarom kan je nu met gevoel en verstand en voorstelling je leven verder vorm gaan geven, zoals het jou het meest stichtelijk smaakt.

Laat daarom de smaak van jouw voorkeur je leven verder tooien. En durf jezelf ook met behulp van het onderwerp van volgende week weer verder te ontplooien. Want dan zal het gaan over de rijkdom van de gratis gave die uitgebreid tot je kan komen. Het zal dan ook een kwestie van toelaten blijken, zodat alle gewenste voorspoed en welvaart en welzijn gemakkelijk in je leven kan beginnen terug te stromen.

Voor nu, vergelijk je fantastische vermogen zoals vandaag besproken eens met Jouw Geheime G.E.L.U.K. Formule die je met mijn boek in de hand gemakkelijk duidt. Ja koop het boek en deel deze blog, zodat de inspiratie wordt vermenigvuldigd en voor meerdere mensen een gelukkiger leven wordt ingeluid.

Wij zien elkaar dan weer hier, volgende week.

Dus tot dan!

Met wijsgerige groet,

Maurits van Sambeek


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Fantasie

De IJdeltuit

De Naarling

De Viezerik

De Wantrouwer

De Zeurkous